Klik en sleep met de muis op de bovenstaande kaart om de positie te veranderen

Klik op de bovenstaande kaart om deze te bekijken

Locatie

TwinPort en TechnoHouse liggen op Businesspark Coriopolis in Heerlen (Zuid-Limburg). Deze regio biedt internationale bereikbaarheid en veel industrieel technologische bedrijvigheid.

Een gunstige geografische ligging in het midden van een verstedelijkt gebied met zo’n 220.000 inwoners en een aantal hoofdkantoren van gerenommeerde organisaties zoals DSM, APG, CBS, Belastingdienst en Obvion.

Een goede infrastructuur zorgt voor optimale internationale bereikbaarheid. TwinPort en TechnoHouse zijn uitstekende bereikbaar met auto en openbaar vervoer, ligt aan de autosnelweg A76/N281 en A79 en nabij Maastricht Aachen Airport.

Ruim 25% van de EU-markt is binnen vier uur bereikbaar. De arbeidsmarkt is ruim en internationaal, afgestemd op de vraag uit het bedrijfsleven.

Heerlen is centrumgemeente van de stedelijke agglomeratie Parkstad Limburg (220.000 inwoners). Het Businesspark Coriopolis vormt een overgangsgebied van het stadscentrum van Heerlen naar de groene heuvelachtige omgeving van de stad Heerlen en grenst aan een uniek natuurgebied, dat deels is ontwikkeld tot stadslandschapspark.

css.php