TechnoHouse

TechnoHouse biedt een stimulerende werkomgeving in een karakteristiek gebouw met uitzicht op het prachtige landgoed Terworm, op steenworp afstand van het centrum, Centraal Station Heerlen én direct naast de autosnelweg.

Wat maakt TechnoHouse zo uniek? Onze 100m² kantoorstudio’s zijn volledig zelfvoorzienend.  Met eigen sanitair, eigen keuken en helemaal naar wens in te richten creëer je een grote open ruimte om je ideeën vorm te geven, of misschien verdeel je de ruimte liever in een vergaderkamer, leslokaal of meerdere werkplekken. Hoe je de studio ook inricht, je bent in ieder geval verzekerd van hoogwaardige service. Onze facility desk staat altijd klaar en zorgt er voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

In het TechnoHouse sta je er nooit alleen voor. Je wordt omgeven door een netwerk van inspirerende mensen, innoverende bedrijven en harde werkers. Deze dynamische mix van enthousiaste ondernemers die je kunt gebruiken om je ideeën mee te delen. Gebruik verfrissende inzichten en laat je bedrijf succesvol groeien.

css.php