Business Center

Wanneer je als gast binnenkomt of wanneer je er dagelijks werkzaam bent ervaar je bij TwinPort Business Center een prettige sfeer die zich kenmerkt door klantvriendelijkheid, service en kwaliteit. Het is een professionele en inspirerende omgeving voor grote en kleine organisaties.

FacilityDesk [email protected]
+31 88 93 22 490 Neem contact op

Luxe, ruim, perfect onderhouden en van alle gemakken voorzien

Ondernemen in een van de twee gebouwen van TwinPort Business Center betekent zorgeloos aan het werk gaan. Je krijgt hier alle service en luxe die je nodig hebt. Onder andere de royale entree, de receptie, de restaurants en de vergaderfaciliteiten vind je in deze gebouwen. De vele glaswanden zorgen voor een moderne en open uitstraling. 

Bekijk de video over TwinPort

We regelen het voor je Het gemak van TwinPort

De kantoren van TwinPort met alle faciliteiten zijn er om jou te ontzorgen. Daardoor kun jij je richten op je core business, datgene waar jouw organisatie goed in is, waardoor je de beste resultaten kunt behalen.

FacilityDesk [email protected]
+31 88 93 22 490 Neem contact op

Duurzaam en up-to-date Voorzieningen

De gebouwen van TwinPort Business Center zijn perfect onderhouden. Ze bezitten energielabel A en zijn voorzien van de laatste nieuwe installaties. Zo bevinden zich op alle daken zonnepanelen, is er een geavanceerd domotica systeem waarmee de warmte gereguleerd wordt én de verlichting automatisch gestuurd wordt. 

Beschikbare ruimte

Locatie
Verdieping
Oppervlak
Plattegrond
Business Center
Begane grond
100m2
Neem contact op

TwinPort Business Center De perfecte plek

Met bijna 10.000 m² aan luxe kantoorruimte biedt TwinPort huisvesting aan meerdere huurders. De kantoren zijn perfecte plekken voor ondernemers die hun bedrijf graag professioneel presenteren en van alle gemakken voorzien willen zijn.

Bekijk het hele verhaal