Restaurants

Eten en drinken zijn de motor van de medewerkers van je organisatie. Hier besteden wij veel aandacht aan en daarom hebben je bij TwinPort de keuze uit twee bedrijfsrestaurants. Restaurants waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op kunnen doen. Een plek waar medewerkers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

In de TwinLounge Uitgebreid lunchen en meer

De TwinLounge staat voor luxe!
Ingericht met natuurlijke materialen, comfortabel luxe meubilair, een geweldig uitzicht over de stad in een industriële hippe omgeving. Tel daarbij op een uitgebreid salade buffet met heerlijke dagelijks verse gerechten, die met veel passie en creativiteit gemaakt worden, en je hebt de perfecte lunch. 

In het bedrijfsrestaurant Van to-go tot uitgebreid!

In het bedrijfsrestaurant vind je, naast een grote keuze aan belegde broodjes, een variëteit aan producten om je eigen lunch samen te stellen. Van soep tot dessert, van fruit tot snack, dit is dé plek waar je kunt kiezen voor jouw, op maat gemaakte, lunch.

Ook vind je in het bedrijfsrestaurant de lekkerste koffie! Een super-de-luxe koffiemachine met Blanche Dael koffie varianten die je kunt combineren met lekkere smaakjes en een bijbehorende zoete versnapering om jezelf (af en toe) te verwennen! 

In het groen Op het buitenterras

Je heerlijke lunch buiten nuttigen? Een koffiepauze inlassen tijdens je werkdag? Een borrel met je collega's? Of gewoon even een frisse neus halen tijdens het werken? Dat kan allemaal op het buitenterras dat verbonden is aan het bedrijfsrestaurant!

De perfecte plek

Met bijna 10.000 m² aan luxe kantoorruimte biedt TwinPort huisvesting aan meerdere huurders. De kantoren zijn perfecte plekken voor ondernemers die hun bedrijf graag professioneel presenteren en van alle gemakken voorzien willen zijn.