Veiligheid

In een multi-tenant gebouw, een bedrijfsverzamelgebouw, is veiligheid een belangrijk onderwerp. Niet iedereen komt namelijk voor jouw bedrijf de gebouwen binnen en hoe weet je of jouw kantoor veilig is? Bij TwinPort geven wij daar veel aandacht aan.

Deuren en slagbomen openen Met de FacilityCard

De FacilityCard geeft je toegang tot de gebouwen van TwinPort en de parkeergarages. Zo kun je zonder sleutels de deuren openen van de ruimtes die voor jou toegankelijk moeten zijn. Ook je eigen kantoor is op die manier te bereiken voor jou en je collega's. Ongenode gasten houden we zo buiten de deur. 

Nog meer Veiligheid

Veilig zijn op je werkplek betekent niet alleen de toegang die goed geregeld moet zijn. Dit houdt ook in dat alle zaken rondom brandbeveiliging goed geregeld moeten zijn zoals blusmiddelen, noodverlichting, brandmeldcentrales en bedrijfshulpverlening. Bij TwinPort hechten we hier veel waarde aan en zorgen we altijd dat al deze zaken tiptop in orde zijn. 

Tevens worden alle gebouwen gemonitord met camera bewakingssystemen en zijn deze uiteraard uitgerust met goede alarmsystemen en nachtelijke beveiliging.