FacilityDesk

Om jou helemaal te ontzorgen en ervoor te zorgen dat jij met jouw onderneming de beste resultaten kunt behalen is er de FacilityDesk. De FacilityDesk van TwinPort bestaat uit een catering-, een schoonmaakteam, de receptie en de technische dienst. Je kunt hier terecht met al je wensen, klachten of informatieaanvragen omtrent de huisvesting en andere dienstverlening.

De restaurants Van een snelle tot een uitgebreide lunch

Zowel in de TwinLounge als in ons bedrijfsrestaurant kun je dagelijks terecht voor de lunch. Ons cateringteam bereidt een zo divers mogelijk assortiment aan gerechten waar "voor ieder wat wils" het motto is. Naast het bestieren van de restaurants kan ons cateringteam ook jouw borrel, vergadering of team event van heerlijke bites and drinks voorzien! Wanneer jouw vraag voor ons niet uitvoerbaar is, dan helpen wij graag bij het vinden van een andere oplossing.

 

Schoonmaak Natuurlijk schoon en fris

De lat voor ons schoonmaakteam ligt hoog en schoonmaak is voor ons geen service die we bieden maar een vanzelfsprekendheid. Jij wilt je immers bij ons net zo thuis voelen als in je eigen huis. Naast de algemene ruimtes zoals gangen en hallen kunnen wij ook jouw kantoren schoonhouden, zodat je niet op zoek hoeft naar een extern schoonmaakbedrijf. Zo kun je korte lijnen houden, omdat het schoonmaakteam in dienst is bij ons. Wel zo makkelijk!

Technische Dienst Technische hoogstandjes en dagelijkse ondersteuning

Van kleine reparaties tot grote onderhoudswerkzaamheden en uitgebreide gebouwautomatisering; onze technische dienst heeft er verstand van. In de loop der jaren is er veel veranderd in het technisch facilitair beheer van een gebouw. Energiemanagement, milieuvriendelijkere oplossingen maar ook efficiency verbeteringen zijn activiteiten waar ons technisch team in meedenkt en ondersteunt. Natuurlijk zijn zij er ook wanneer een lamp vervangen moet worden of een interne verhuizing doorgevoerd moet worden. En met behulp van onze gespecialiseerde partners is iedere opdracht uitvoerbaar.

Receptie Een glimlach als eerste indruk voor je gasten

Een eerste indruk maak je maar één keer! Wanneer jouw potentiële nieuwe klant ons gebouw binnenstapt of jouw sollicitant voor die moeilijk vervulbare functie op eerste gesprek komt, dan wil je dat deze zich meteen thuis voelt. Onze receptionistes zijn er om iedereen welkom te heten en om het aanspreekpunt te zijn voor alle medewerkers.

FacilityDesk Snelle communicatie voor al je vragen!

Wanneer je een vraag hebt, of op zoek bent naar informatie of een klacht hebt dan kun je hiervoor terecht bij de FacilityDesk. In onze portal kun jij direct je service aanvragen of meldingen doen waardoor je ervan verzekerd bent dat deze opgevolgd worden. Jouw bericht komt meteen bij de juiste persoon terecht. Wanneer je uitgebreidere service nodig hebt of wanneer je zaken wilt bespreken dan kun je terecht bij de facility manager die er is om met jou mee te denken!

De FacilityDesk zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je core business, want alleen zó kun je je ambities waarmaken.