Parkeren

Parkeren is geen enkel probleem op de locaties van TwinPort. Wanneer je een kantoor bij ons huurt, dan kun je tevens een aantal parkeerplekken huren, waardoor je verzekerd bent van een parkeerplaats voor al je medewerkers. Naast overdekte parkeergarages zijn er ook parkeerplaatsen buiten. We hebben ca 850 parkeerplaatsen beschikbaar voor onze huurders en daarnaast zijn er natuurlijk ook parkeerplaatsen voor jouw bezoekers!

Veiligheid boven alles De beste plek voor je heilige koe

De parkeerplekken zijn toegankelijk door middel van de facilitycard. Met deze facilitycard open je de deuren en slagbomen die voor jou toegankelijk moeten zijn. Zo weten we zeker dat er geen ongewenste bezoekers op de parking staan. Om jouw auto veilig te laten staan, bewaken we daarnaast al onze parkings met camera's en daarbij voldoen onze parkeergarages uiteraard aan alle veiligheidseisen.

Elektrisch rijden Geen zorgen over oplaadpunten

Bij TwinPort hechten we veel waarde aan een gezond leefklimaat en daarom is het faciliteren elektrisch laden voor ons vanzelfsprekend. Je kunt bij ons verantwoord elektrisch laden bij 1 van onze 10 oplaadpunten. Deze oplaadpunten voldoen allemaal aan de hoogste eisen qua veiligheid, techniek en gemak. De laadmogelijkheden geven jou de rust tijdens je werk zodat je na het einde van je werkdag met een volle accu weer gewoon terug naar huis kunt rijden.