TechnoHouse

TechnoHouse biedt een stimulerende werkomgeving in een karakteristiek gebouw, met uitzicht op het prachtige landgoed Terworm en ligt op steenworp afstand van het centrum, Centraal Station Heerlen én direct naast de autosnelweg.

In het TechnoHouse sta je er nooit alleen voor. Je wordt omgeven door een netwerk van inspirerende mensen en innoverende bedrijven. Deze dynamische mix van enthousiaste ondernemers kun je gebruiken om je ideeën mee te delen. Gebruik verfrissende inzichten en laat je bedrijf succesvol groeien.

FacilityDesk [email protected]
+31 88 93 22 490 Neem contact op

Een inspirerend en bijzonder gebouw

Wat maakt TechnoHouse zo uniek? Onze 100m² kantoorstudio’s (die ook met elkaar te verbinden zijn) zijn volledig zelfvoorzienend.  Met eigen sanitair, eigen keuken en helemaal naar wens in te richten, creëer je een grote open ruimte om je ideeën vorm te geven, of misschien verdeel je de ruimte liever in een vergaderkamer, leslokaal of meerdere werkplekken. Hoe je de studio(s) ook inricht, je bent in ieder geval verzekerd van hoogwaardige service. Onze FacilityDesk staat altijd klaar en zorgt er voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Het gemak van TwinPort We regelen het voor je

De kantoren van TechnoHouse, met alle faciliteiten, zijn er om jou te ontzorgen. Daardoor kun jij je richten op je core business, datgene waar jouw organisatie goed in is, waardoor je de beste resultaten kunt behalen.

Je eigen invulling Met alle faciliteiten binnen handbereik

In het TechnoHouse is een groot aantal voorzieningen aanwezig. Zo vind je er een coffee corner waar je bezoek kunt ontvangen of met een collega een overleg kunt houden, een game ruimte waar je even kunt afschakelen en natuurlijk het Atrium waar je aan de grote leestafel kunt gaan zitten. Het Atrium staat in open verbinding met de buitenlucht waardoor je altijd het gevoel hebt buiten te zijn! 

Alle andere faciliteiten zoals de restaurants vind je in het naastgelegen TwinPort Business Center. Als je in  TechnoHouse huurt dan staan deze faciliteiten natuurlijk gewoon tot je beschikking. 

Meer dan 4000 m2 aan kantooroppervlakte in een gebouw, met unieke architectuur, waarvan een inspirerend atrium het hart vormt.