Vergaderen

Ongestoord vergaderen? Een bijscholing of een training organiseren? Of een bijeenkomst waarin je alle medewerkers over je nieuwe ideeën wilt informeren? Bij TwinPort heb je de mogelijkheid om vergaderruimte in alle soorten en maten te reserveren, zodat je ongestoord kunt brainstormen, informeren of knopen kunt doorhakken. Van kleine meetings tot grote bijeenkomsten, er zijn legio mogelijkheden. Zo zijn er functionele ruimtes die geschikt zijn voor trainingen en presentaties, maar je kunt ook kiezen voor een luxere omgeving in een kleinere setting die zich bevindt in het nabijgelegen Landgoed Kunderhorst.

Efficiënt en inspirerend High tech vergaderen

Behalve alle denkbare vergaderopstellingen kun je in de vergaderruimtes gebruik maken van wifi, beamer, een flip-over, audio apparatuur of een Samsung Flip. Dit is een digitaal whiteboard waarop je kunt presenteren en tegelijk aantekeningen kunt maken die je later weer kunt delen via e-mail of usb. Naast al deze apparatuur ontvangen de deelnemers natuurlijk ook het old-fashioned schrijfblokje met een pen, want soms gaat er niks boven een geschreven aantekening op papier! 

Vergaderarrangementen Vergaderen met alle faciliteiten

Naast een aantal standaard vergaderarrangementen die bestaan uit, onder andere, onbeperkt koffie/thee/water, koekjes of een middag versnapering kun je ook een lunch laten verzorgen tijdens de meeting.

Een snelle lunch-to-go in een handige meeneem zak, zodat je even een wandeling kunt maken om het hoofd weer leeg te maken of om snel door te gaan wanneer dat nodig is, óf een uitgebreide lunch in onze TwinLounge waar de tafel gedekt staat en de deelnemers van jouw meeting kunnen aanschuiven. Wanneer jouw vergaderdag langer duurt dan is een ontbijt of een diner mogelijk, zodat je optimaal van de tijd gebruik kunt maken! 

De vergaderfaciliteiten Ook te boeken wanneer je geen huurder bent

Huurders van TwinPort hebben het voorrecht om de vergaderruimtes te reserveren (fair use principe) maar ook wanneer je niet huurt bij TwinPort dan kun je deze ruimtes boeken. Neem contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken! 

ik wil meer weten over de vergaderfaciliteiten