Facility desk

De facilility desk zorgt ervoor dat onze huurders zich kunnen richten op hun core business. Hier kun je terecht met alle wensen, klachten, informatieaanvragen en storingen op het gebied van huisvesting en/of dienstverlening. De facility desk beschikt over catering- en schoonmaakpersoneel en een technische dienst.

Uiteraard willen we dat TwinPort en TechnoHouse altijd een nette en schone omgeving blijft, daarom worden tijdens kantooruren in eigen beheer de algemene ruimtes schoongemaakt. Tot deze algemene ruimtes behoren toiletten, centrale hal, trappenhuizen, bedrijfsrestaurants en algemene vergaderruimten. Het schoonmaakteam kan ook worden ingehuurd voor schoonmaak bij huurders.

Om een goed onderhoud van het gebouw te waarborgen, beschikken TwinPort en TechnoHouse over een eigen technische dienst. Dagelijkse open- en sluitrondes, onderhoudswerkzaamheden in en rondom het gebouw, kleine reparaties en het begeleiden van onderhoudsmonteurs worden door de technische dienst uitgevoerd. Uiteraard staat de technische dienst ook ter beschikking voor onze huurders.

css.php