Veiligheid

Veiligheid staat voorop, daarom heeft iedere bewoner van TwinPort een facility card. Deze kaart geeft onder andere toegang tot het gebouw en de parkeergarage.

Per huurder wordt de toegang tot bepaalde zones ingesteld, zodat niemand ongewenst een andere afdeling kan binnenlopen. In geval van diefstal en verlies kan de facility card direct geblokkeerd worden. Hierdoor wordt voorkomen dat er personen toegang tot het gebouw krijgen die hier geen recht toe hebben.

De facility card is naast een veilig toegangsmiddel ook een veilig betaalmiddel in de restaurants, naast de standaard pin mogelijkheid om te betalen. Beide gebouwen zijn voorzien van een pinautomaat waar de facility card opgewaardeerd kan worden.

TwinPort en TechnoHouse zijn uitermate veilige omgevingen om in te werken. Ook buiten kantooruren zorgen wij ervoor dat optimale beveiliging gewaarborgd is. De beveiliging en bewaking worden door de medewerkers van facilitaire dienst verzorgd en door beveiligingsbedrijf Fortas. Zij zorgen ervoor dat het kantorencomplex continu wordt bemand en ook buiten kantooruren dragen zij zorg voor de complete veiligheid in het complex. De receptie beheert de slagbomen en toegangspoorten om uw bezoekers te ontvangen van 08.00 tot 17.30.

css.php